Hotell i Miami - FL

Se på kartan
Hotell - Miami - FL

Miami - FLFrån  783kr

Aktuella hotellerbjudanden - Miami - FL

 • Holiday Inn Port of Miami
  Från2.010krPer natt

  Holiday Inn Port of MiamistarsGreenProgram Icon

  Miami Downtown - Brickell, Miami - FL , 340 biscayne blvd - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2806 recensioner från resenärerBaserat på 2806 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Downtown - Brickell. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 16. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 8. 8 kilometer från denna anläggning. Våra gäster har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 965 meter till hamnen. Detta hotell har totalt 192 ombonade rum. Holiday Inn Port of Miami genomgick en renovering 2003. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder Holiday Inn Port of Miami babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 7 är handikappsanpassade. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hampton Inn By Hilton - Hallandale Beach-Aventura
  Från1.658krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1727 recensioner från resenärerBaserat på 1727 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Aventura Mall Area. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 805 meter till närmaste strand. Totalt 151 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hampton Inn By Hilton - Hallandale Beach-Aventura genomgick en renovering 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hampton Inn By Hilton - Hallandale Beach-Aventura tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på denna rullstolsanpassade anläggning som har några handikappanpassade rum. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta hotell är miljövänligt. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Resenärerna får en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Clarion Inn and Suites Miami Airport
  Från1.413krPer natt
  3,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 734 recensioner från resenärerBaserat på 734 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Miami International Airport. Denna anläggning har totalt 274 ombonade rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på Clarion Inn and Suites Miami Airport har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Clarion Inn and Suites Miami Airport tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna välkomnas till detta miljövänliga hotell. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Clarion Inn and Suites Miami Airport kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Miami West-Airport Area
  Från1.390krPer natt
  2,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 240 recensioner från resenärerBaserat på 240 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Miami International Airport. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 4 kilometer från det här boendet. Våra resenärer har 13. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 263 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2004. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. denna anläggning har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rodeway Inn Miami I-95
  Från970krPer natt

  Rodeway Inn Miami I-95stars

  Miami Norra, Miami - FL , 148 nw 167th st. - Karta
  2,3/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 356 recensioner från resenärerBaserat på 356 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i North Miami. Detta hotell kan erbjuda totalt 165 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2003. Wifi finns på boendet i sin helhet. Dygnet-runt-servicen på Rodeway Inn Miami I-95 bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Rodeway Inn Miami I-95. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom har Rodeway Inn Miami I-95 gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Homewood Suites by Hilton Miami Downtown/Brickell
  Från1.902krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 591 recensioner från resenärerBaserat på 591 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Downtown - Brickell. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har 8. 8 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 102 rum. Hotellet byggdes år 2016. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla rum på Homewood Suites by Hilton Miami Downtown/Brickell är rullstolsanpassade. Homewood Suites by Hilton Miami Downtown/Brickell tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Homewood Suites by Hilton Miami Downtown/Brickell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Regency Hotel Miami
  Från878krPer natt

  Regency Hotel Miamistars

  Miami International Airport, Miami - FL , 1000 nw le jeune rd. - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2422 recensioner från resenärerBaserat på 2422 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Miami International Airport, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som är beläget 7. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 12. 7 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från det här boendet. Våra gäster har 1. 9 kilometer till flygplatsen. De 174 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast detta boende renoverades var 2011. Regency Hotel Miami har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Regency Hotel Miami. Regency Hotel Miami tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Regency Hotel Miami kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Broadmore Miami Beach
  Från783krPer natt

  Broadmore Miami Beachstars

  Miami Beach, Miami - FL , 7450 ocean terrace - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 230 recensioner från resenärerBaserat på 230 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Miami Beach. Våra gäster har 17. 2 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på The Broadmoor Miami Beach är 92. Denna anläggning snyggades upp 2014. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder The Broadmoor Miami Beach babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. The Broadmoor Miami Beach är inte någon husdjursvänlig anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Staybridge Suites Miami International Airport
  Från1.634krPer natt
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 69 recensioner från resenärerBaserat på 69 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Miami International Airport. Från denna egendom är det 6. 4 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från det här boendet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. För våra resenärer är det bara 805 meter till flygplatsen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Staybridge Suites Miami International Airport är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Staybridge Suites Miami International Airport är handikappanpassadeSmå husdjur är tillåtna på Staybridge Suites Miami International Airport. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Staybridge Suites Miami International Airport kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Miami Brickell South
  Från1.872krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 864 recensioner från resenärerBaserat på 864 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Downtown - Brickell. Från den här egendomen som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 1 kilometer från det här boendet. Våra gäster har 14. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 129 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta boende renoverades var 2010. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende har förbundit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis och är certifierad av internationellt erkända miljöledningssystem såsom ISO/EMAS och/eller har en hållbar turism-certifiering som erkänts av Global Sustainable Tourism Council (GSTC). Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  169  Hotell - Miami - FL
Sida  1  av  17
 

Beskrivning av destination

  Miami är en mycket betydande stad i Förenta staterna och den ligger i sydöstra Florida mellan Everglades nationalpark och Atlanten. Det är ett av landets viktigaste turistmål, kallat solens huvudstad för sitt angenäma klimat och sina vackra badstränder. Här kan de som letar efter en mer aktiv semester alltid välja mellan många olika sporter och vattenaktiviteter vid stranden och i omgivningarna. Men även utanför de härliga stränderna med vit sand har Miami mycket att erbjuda, t.ex. museer, historiska platser, parker och trädgårdar. Miami ligger i närheten av två mycket speciella nationalparker, Everglades National Park, med sin överdådiga flora och fauna, och Biscayne National Park, med det enda tropiska korallrevet i området. Nattlivet är mycket lockande med sina barer och utmärkta restauranger med internationellt kök, varav många naturligtvis är specialister på fisk och skaldjur. Spänning och underhållning hittar man alltid i Miami där man kan ha roligt med högteknologiska spel och andra tidsfördriv och med extrema erfarenheter i svindlande fart på Richard Petty Driving Experience. U pptäck allt som Miami har att erbjuda. Besök det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Miami - FL

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner