Hotell i Veracruz

Se på kartan
Hotell - Veracruz

VeracruzFrån  325kr

Aktuella hotellerbjudanden - Veracruz

 • Hilton Garden Inn Veracruz Boca del Rio
  Från666krPer natt

  Hilton Garden Inn Veracruz Boca del RiostarsGreenProgram Icon

  Veracruz, Veracruz , Boulevard manuel avila camacho s n - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 590 recensioner från resenärerBaserat på 590 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Veracruz. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 108 rum. Detta hotell totalrenoverades 2014. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Hilton Garden Inn Veracruz Boca del Rio håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hilton Garden Inn Veracruz Boca del Rio. De gemensamma utrymmen på Hilton Garden Inn Veracruz Boca del Rio är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Villas Dali Veracruz
  Från329krPer natt

  Villas Dali Veracruzstars

  Veracruz, Veracruz , Av. urano no. 113 casi esq juan pablo ii - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 38 recensioner från resenärerBaserat på 38 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Veracruz. Från den här egendomen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Denna anläggning ligger 2. 2 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Villas Dali Veracruz har totalt 114 rum. Detta boende snyggades upp 2004. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Ziami
  Från454krPer natt

  Ziamistars

  Veracruz, Veracruz , Primero de mayo 1592, centre - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 66 recensioner från resenärerBaserat på 66 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Veracruz. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Detta boende har 48 rum. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Ziami tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Villamar
  Från395krPer natt

  Villamarstars

  Veracruz, Veracruz , Juan de dios peza 677 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11 recensioner från resenärerBaserat på 11 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Veracruz. Från detta hotell som ligger inbäddat 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 29 rum. Villamar totalrenoverades 2016. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Villamar förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Fiesta Americana Veracruz
  Från1.350krPer natt

  Grand Fiesta Americana VeracruzstarsGreenProgram Icon

  Veracruz, Veracruz , Blvd. manuel ávila camacho s/n fracc. costa de oro - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1385 recensioner från resenärerBaserat på 1385 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Veracruz. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från det här boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 120 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 9. 6 kilometer till flygplatsen. 233 välkomnande rum finns på anläggningen. Grand Fiesta Americana Veracruz genomgick en totalrenovering 2006. Grand Fiesta Americana Veracruz har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Grand Fiesta Americana Veracruz tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på Grand Fiesta Americana Veracruz är handikappanpassadeParkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillämpar grön praxis. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Alla som valt detta boende kan glädjas åt roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Grand Fiesta Americana Veracruz.

  Se mer
 • Galería Plaza Veracruz by Brisas
  Från651krPer natt

  Galería Plaza Veracruz by BrisasstarsGreenProgram Icon

  Veracruz, Veracruz , Boulevard adolfo ruiz cortines no. 3495 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1032 recensioner från resenärerBaserat på 1032 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Veracruz. Detta hotell kan erbjuda totalt 258 rum. Anläggningen byggdes 1994. Både fast och trådlöst internet finns på Galería Plaza Veracruz by Brisas. Receptionen på Galería Plaza Veracruz by Brisas håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Galería Plaza Veracruz by Brisas är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Fiesta Inn Veracruz Boca Del Rio
  Från711krPer natt

  Fiesta Inn Veracruz Boca Del RiostarsGreenProgram Icon

  Veracruz, Veracruz , Boulevard manuel avila camacho s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i Veracruz. 144 välkomnande rum finns på anläggningen. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Fiesta Inn Veracruz Boca del Rio har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramada Plaza by Wyndham Veracruz Boca Del Rio
  Från538krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 108 recensioner från resenärerBaserat på 108 recensioner från resenärer

  The hotel is located in the golden area of Boca del Rio, 1 block from the World Trade Center, Banamex Financial Tower, Gaviotas Beach, ADO terminal of "Plaza las Palmas", obligatory to pass to reach the international Airport Heriberto Jara and industrial city Bruno Pagliai.

  Se mer
 • Howard Johnson Hotel - Veracruz
  Från351krPer natt

  Howard Johnson Hotel - Veracruzstars

  Veracruz, Veracruz , Blvd manuel avila camacho - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 243 recensioner från resenärerBaserat på 243 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Veracruz. Från den här anläggningen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Howard Johnson Hotel - Veracruz är 110. Detta boende snyggades upp 2012. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga Howard Johnson Hotel - Veracruz är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Howard Johnson Hotel - Veracruz. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. På Howard Johnson Hotel - Veracruz kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Isla De Sacrificio
  Från324krPer natt

  Isla De Sacrificiostars

  Veracruz, Veracruz , Primero de mayo 1592 a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1 recensioner från resenärerBaserat på 1 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Veracruz. Från detta boende som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. För våra kunder är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 21 rum. Isla De Sacrificio totalrenoverades 2016. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta Isla De Sacrificio har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. På Isla De Sacrificio kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  24  Hotell - Veracruz
Sida  1  av  3
 

Beskrivning av destination

  Veracruz är en stad som ligger i Mexiko. Staden är också känd som Värdens port, eftersom båtar från alla världens hörn lägger till i dess hamn. Befolkningen i Veracruz är mycket gästvänlig och det gör att ditt bemötande i staden blir mycket hjärtligt och angenämt. Staden har också en mängd intressanta sevärdheter, bland annat Castillo San Juan de Ulúa, som var ett av det spanska imperiets fästningar och som sedan använts som fängelse. Fästningen ligger nära stadens centrum och det är följaktligen lätt att komma till den. För de kulturintresserade finn det likaså många intressanta museer, bland annat Agustín Lara-museet (som var denna musikers hem, sedan omvandlat till museum efter hans död), Museo de la Ciudad de Veracruz, Museo Histórico Naval (sjöfartsmuseum) och Museo de la Revolución Mexicana (om den mexikanska revolutionen), m.fl. Du får inte missa ett besök i denna trevliga och lockande stad. Besök Veracruz!

Populäraste zoner från Veracruz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här