Hotell i Paris

Se på kartan
Hotell - Paris

Paris Från  141kr

Aktuella hotellerbjudanden - Paris

 • Prince Albert Montmartre
  Från239krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 471 recensioner från resenärerBaserat på 471 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Från detta boende som är beläget 950 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 31. Detta boende stod klart 1882 och renoverades 2012. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Dygnet-runt-servicen på Prince Albert Montmartre bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. På Prince Albert Montmartre kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pavillon Bastille
  Från261krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 463 recensioner från resenärerBaserat på 463 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Arr12/13:Bastille-Bercy. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 17. 0 kilometer till flygplatsen. De 25 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Pavillon Bastille har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Pavillon Bastille tillhandahåller babysängar på begäran. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Pavillon Bastille som har några handikappanpassade rum. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Prince Albert Lyon Bercy
  Från261krPer natt

  Prince Albert Lyon Bercystars

  Arr 12-13 Bastille-Bercy, Paris , Rue de charenton 108 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 208 recensioner från resenärerBaserat på 208 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i ett lugnt område i det 12:e arrondissementet och i närheten av några av stadens vackraste turistattraktioner. Hotellet är den perfekta platsen att koppla av på efter en dag full av sightseeing. Hotellet ligger intill Gare de Lyon, några minuter från Opéra Bastille. Charles de Gaulle flygplats ligger cirka 22 km från hotellet. De bekväma hotellrummen är fullt utrustade och diskret inredda. Från hotellets frukostrum kommer gästerna att känna sig som om de såg ut över Paris vackra takåsar. Det finns också ett flertal kaféer och bistroer runt hotellet. Reuilly-Diderot tunnelbanelinje 1 ligger några minuter bort, med stopp vid flera turistattraktioner i centrum, såsom judiska kvarteret Le Marais, museet Louvren, den vackra Tuilerieträdgården, exklusiva avenyn Champs-Élysées och Triumfbågen.

  Se mer
 • Royal Elysees
  Från442krPer natt

  Royal Elyseesstars

  Arr 8-16 Etoile-C.Elysées-Trocadero, Paris , Avenue victor hugo 6 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Arr8/16:Star-C. Elysées/Trocadero. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra kunder har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 35 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Royal Elysees. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Royal Elysees. Detta boende tillämpar en hållbar policy. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. På Royal Elysees kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Prince Albert Concordia
  Från230krPer natt

  Prince Albert Concordiastars

  Arr 12-13 Bastille-Bercy, Paris , 38 boulevard diderot 38 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 119 recensioner från resenärerBaserat på 119 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i Arr12/13:Bastille-Bercy. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 25 trivsamma rum. Detta hotell snyggades upp 2010. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Prince Albert Concordia tillhandahåller inga babysängar på begäran. Stora husdjur är tillåtna på detta hotell. Prince Albert Concordia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Peyris Opera
  Från363krPer natt

  Peyris Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue du conservatoire 10 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 768 recensioner från resenärerBaserat på 768 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Våra besökare har 16. 1 kilometer till flygplatsen. 50 välkomnande rum finns på anläggningen. Peyris Opera genomgick en totalrenovering 2010. Både fast och trådlöst internet finns på Peyris Opera. Receptionen på Peyris Opera håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gäster som bor på Peyris Opera kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Peyris Opera kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pax Opera
  Från341krPer natt

  Pax Operastars

  Arr 9 Opéra-St Lazare, Paris , Rue de trevise 47 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1004 recensioner från resenärerBaserat på 1004 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Arr. 9:Opéra-St Lazare. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra kunder har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Pax Opera har totalt 48 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggning har en -certifiering. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Prince Albert Wagram
  Från233krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 234 recensioner från resenärerBaserat på 234 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Arr17:Triumph arch-Pte Maillot. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. 33 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dygnet-runt-servicen på Prince Albert Wagram bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Executive Hotel
  Från200krPer natt

  Executive Hotelstars

  Paris Stade de France-området - Norra, Paris , Boulevard louise michel 26 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 170 recensioner från resenärerBaserat på 170 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i North-France Stadium area. Från det här boendet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 1. 7 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 82 ombonade rum. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Executive Hotel förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Executive Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris
  Från192krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 62 recensioner från resenärerBaserat på 62 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Arr18:Montmartre-Sacré Coeur. Det totala antalet rum är 185. Denna anläggning byggdes 2018. the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris har wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris bidrar till gästernas trivsel. De gemensamma utrymmen på the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris är rullstolsanpassade. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på the Originals Boutique, Maison Montmartre, Paris. Parkering och garage finns att tillgå. Denna anläggning har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en -certifiering. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  776  Hotell - Paris
Sida  1  av  78
 

Beskrivning av destination

  Paris är Frankrikes huvudstad och världens populäraste turistmål. Det är den mest glamorösa staden i världen och den som har flest monument och berömda sevärdheter. Du kan vandra på den vackra avenyn Champs Elysées från Plaçe de la Concorde till Triumfbågen. När du shoppar hittar du alla berömda märken på Avenue Montaigne. Besök Plaçe de la Concorde och Plaçe Vendôme med sina lyxhotell och juvelerarbutiker. Om du går längs floden Seine kan du se flera av stadens viktigaste landmärken, Eiffeltornet, Louvren, la Défence och katedralen Notre-Dame, och du kan gå under alla de 35 broarna som förbinder de båda flodstränderna, en oförglömlig upplevelse. Du får inte missa ett besök i Disneyland, Jardin du Luxembourg, Parc Astérix. Île Saint-Louis, Catacombes, Quartier Latin, Montmartre och Quartier du Marais, Sacré-Coeur (Paris äldsta helgedom), operan, Les Invalides, Plaçe de la Bastille, palatset i Versailles och till sist Galeries Lafayette för att köpa en väldoftande parfym. Nattlivet är som livligast vid Plaçe Pigalle, Champs Elysées, i Saint-Germain-des-Prés, Montparnasse och runt Sorbonneuniversitetet och Pantéon. Ett spännande och strålande Paris väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Paris

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner