Hotell i närheten av St. Michael och St. Gudula katedralen

Se på kartan
Hotell - St. Michael och St. Gudula katedralen

St. Michael och St. Gudula katedralenFrån  330kr

Rekommenderade hotell nära St. Michael och St. Gudula katedralen

 • 9hotel Central
  Från1.388krPer natt

  9hotel Centralstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des colonies 10 - Karta
  0.17 km från St. Michael och St. Gudula katedralen
  3,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1632 recensioner från resenärerBaserat på 1632 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Brussels. Från denna egendom som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta hotell har totalt 47 ombonade rum. Denna anläggning snyggades upp 2013. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har 9hotel Central några rullstolsanpassade rum. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning.

  Se mer
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Från840krPer natt

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue d'assaut 15 - Karta
  0.21 km från St. Michael och St. Gudula katedralen
  3,9/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2124 recensioner från resenärerBaserat på 2124 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger centralt i hjärtat av Bryssel nära affärscentrum och nära många av stadens historiska sevärdheter. Det berömda mässcentrum med sin antikmässa, världsberömda chokladproducenter och den berömda Mannequin Pis ligger på promenadavstånd, liksom katedralen i S:t Michel, shoppinggatorna Galeries Royales och Grand Place. Kollektivtrafikförbindelser finns 100 m från hotellet och Bryssels flygplats ligger 12 km bort. Detta bekväma 7-våningshotell har totalt 155 rum, varav 6 är sviter. Alla de ljusa, bekväma rummen har eget badrum och luftkonditionering.

  Se mer
 • Radisson Collection Grand Place Brussels
  Från1.672krPer natt

  Radisson Collection Grand Place BrusselsstarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du fosse-aux-loups 47 - Karta
  0.34 km från St. Michael och St. Gudula katedralen
  4,2/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2663 recensioner från resenärerBaserat på 2663 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Brussels. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. För våra gäster är det bara 15 meter till flygplatsen. Totalt 281 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Radisson Blu Royal Hotel Brussels totalrenoverades 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade boende några rullstolsanpassade -1. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till denna anläggning, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Radisson Blu Royal Hotel Brussels. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Radisson Blu Royal Hotel Brussels. På Radisson Blu Royal Hotel Brussels kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • ibis Brussels off Grand Place
  Från849krPer natt

  ibis Brussels off Grand PlacestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Grasmarkt 100 rue du marché aux herbes 100 100 - Karta
  0.34 km från St. Michael och St. Gudula katedralen
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3468 recensioner från resenärerBaserat på 3468 recensioner från resenärer

  Med ett fantastiskt läge vid Grand Place och det historiska centret i Bryssel erbjuder ibis Brussels Off Grand'Place direkt anslutning till den internationella flygplatsen via tågstationen. Tunnelbana, Kongresspalatset, de större shoppingområdena och det kulturella distriktet ligger bara några meter bort. Det här helt rökfria hotellet har 184 luftkonditionerade, moderna rum, en trevlig bar, kostnadsfritt wifi och en allmän parkering. Det är en idealisk plats för både affärsresor och semester

  Se mer
 • Hilton Brussels Grand Place
  Från1.464krPer natt

  Hilton Brussels Grand PlacestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Carrefour de l europe 3 3 - Karta
  0.36 km från St. Michael och St. Gudula katedralen
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 12. 3 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 224 rum på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2012. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på denna rullstolsanpassade anläggning som har några handikappanpassade rum. Detta husdjursvänliga hotell tillåter bara stora husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. På Hilton Brussels Grand Place kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Brussels Carrefour De l'Europe
  Från847krPer natt

  NH Brussels Carrefour De l'Europestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du marché aux herbes 110 - Karta
  0.38 km från St. Michael och St. Gudula katedralen
  4,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta bekväma hotell återfinns i Brussels. Detta boende har totalt 65 ombonade rum. Detta boendes byggår är 1991. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på NH Brussels Carrefour De l'Europe håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på NH Brussels Carrefour De l'Europe. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Både stora och små husdjur är tillåtna på NH Brussels Carrefour De l'Europe. Det finns parkeringsplatser på NH Brussels Carrefour De l'Europe.

  Se mer
 • The Dominican
  Från1.150krPer natt

  The Dominicanstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue leopold 9 9 - Karta
  0.41 km från St. Michael och St. Gudula katedralen
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2515 recensioner från resenärerBaserat på 2515 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Det totala antalet rum på The Dominican är 150. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. The Dominican förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang

  Se mer
 • Novotel Brussels off Grand Place
  Från1.012krPer natt

  Novotel Brussels off Grand PlacestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , 120, rue du marché aux herbes 120 - Karta
  0.42 km från St. Michael och St. Gudula katedralen
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3072 recensioner från resenärerBaserat på 3072 recensioner från resenärer

  Novotel Brussels Off Grand Place är ett av hotellen i Bryssel som ligger inom gångavstånd från det historiska marknadstorget. Vårt hotell ligger nära den berömda Menneken Pis, den historiska stadskärnan och shoppinggallerian Royal St. Hubert. Njut av en a v de många restaurangerna i Beenhouwersstraat eller upptäck smaken hos de berömda belgiska ölerna, allt ligger nära Novotel Brussels Off Grand Place.

  Se mer
 • Best Western Hotel Royal Centre
  Från899krPer natt

  Best Western Hotel Royal Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , 160 rue royale 160 - Karta
  0.46 km från St. Michael och St. Gudula katedralen
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 761 recensioner från resenärerBaserat på 761 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 72. Best Western Hotel Royal Centre är från år 1972. Denna anläggning har wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Best Western Hotel Royal Centre bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Best Western Hotel Royal Centre. Denna anläggnings påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aris Grand Place
  Från924krPer natt

  Aris Grand Placestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue marche aux herbes - grasmarkt 78-80 - Karta
  0.47 km från St. Michael och St. Gudula katedralen
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 868 recensioner från resenärerBaserat på 868 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Brussels. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Det totala antalet rum på Aris Grand Place är 55. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  81  Hotell - St. Michael och St. Gudula katedralen
Sida  1  av  9
 

Hotell i närheten av  St. Michael och St. Gudula katedralen

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här