Hotell i närheten av Rue Neuve

Se på kartan
Hotell - Rue Neuve

Rue NeuveFrån  330kr

Rekommenderade hotell nära Rue Neuve

 • Marivaux Hotel
  Från813krPer natt

  Marivaux Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard adolphe max 98 - Karta
  0.12 km från Rue Neuve
  4,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Våra besökare har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 96. Denna anläggning har wifi-anslutning. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Marivaux Hotel är rullstolsanpassade. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Marivaux Hotel erbjuder. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Nh Collection Brussels Centre
  Från843krPer natt

  Nh Collection Brussels Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard adolphe max 7 - Karta
  0.14 km från Rue Neuve
  4,1/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1509 recensioner från resenärerBaserat på 1509 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Det totala antalet rum är 241. Denna anläggning byggdes 2002. Alla gästerna på Nh Collection Brussels Centre kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Denna anläggning tillåter husdjur.

  Se mer
 • Le Plaza
  Från1.326krPer natt

  Le PlazastarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard a.max 118 - Karta
  0.19 km från Rue Neuve
  3,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1745 recensioner från resenärerBaserat på 1745 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Brussels. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. 190 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggnings byggår är 1930. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Le Plaza är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta husdjursvänliga hotell tillåter husdjur i alla storlekar. Detta boende har parkering och garage. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Manhattan
  Från816krPer natt

  Manhattanstars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard adolphe max, 132 - 140 132 - Karta
  0.23 km från Rue Neuve
  1,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 221 recensioner från resenärerBaserat på 221 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum är 62. Det här hotellet byggdes 1930. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Manhattan förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Dessutom kan resenärerna bo på Manhattan med sina husdjur. Det finns parkeringsplatser. På Manhattan kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson Collection Grand Place Brussels
  Från1.672krPer natt

  Radisson Collection Grand Place BrusselsstarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du fosse-aux-loups 47 - Karta
  0.35 km från Rue Neuve
  4,2/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2663 recensioner från resenärerBaserat på 2663 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Brussels. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. För våra gäster är det bara 15 meter till flygplatsen. Totalt 281 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Radisson Blu Royal Hotel Brussels totalrenoverades 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade boende några rullstolsanpassade -1. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till denna anläggning, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Radisson Blu Royal Hotel Brussels. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Radisson Blu Royal Hotel Brussels. På Radisson Blu Royal Hotel Brussels kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton Brussels City, Belgium
  Från1.469krPer natt

  DoubleTree by Hilton Brussels City, BelgiumstarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Rue gineste / ginestestraat 3 - Karta
  0.39 km från Rue Neuve
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2532 recensioner från resenärerBaserat på 2532 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Brussels. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 354 rum. Detta boende genomgick en renovering 2021. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum på DoubleTree by Hilton Brussels City, Belgium är rullstolsanpassade. Det finns parkeringsplatser. Detta är ett miljövänligt hotell. DoubleTree by Hilton Brussels City, Belgium är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. DoubleTree by Hilton Brussels City, Belgium kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aparthotel Adagio Brussels Grand Place
  Från900krPer natt

  Aparthotel Adagio Brussels Grand PlacestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard anspach 20 20 - Karta
  0.4 km från Rue Neuve
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1362 recensioner från resenärerBaserat på 1362 recensioner från resenärer

  Aparthotel Adagio Brussels Grand Place ligger i stadens centrum, i Anspach köpcentrum med kasino, teater och panoramarestaurang. Här finns 140 studiorum eller tvårumslägenheter med kök. Det finns även ett fitnesscenter. Det utmärkta läget mellan Grand Place och Rue Neuve ger smidig åtkomst till staden för både affärs- och nöjesresenärer.

  Se mer
 • The Dominican
  Från1.150krPer natt

  The Dominicanstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue leopold 9 9 - Karta
  0.41 km från Rue Neuve
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2515 recensioner från resenärerBaserat på 2515 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Det totala antalet rum på The Dominican är 150. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. The Dominican förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang

  Se mer
 • Hotel Siru
  Från583krPer natt

  Hotel Sirustars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des croisades 2 - Karta
  0.41 km från Rue Neuve
  3,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 518 recensioner från resenärerBaserat på 518 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har totalt 101 ombonade rum. Denna anläggning som byggdes 1800 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Hotel Siru är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Indigo Brussels City
  Från973krPer natt

  Hotel Indigo Brussels CitystarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Place charles rogier 20 karel rogierplein - Karta
  0.41 km från Rue Neuve
  4,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2995 recensioner från resenärerBaserat på 2995 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Brussels. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 16. 0 kilometer från hotellet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Hotel Indigo Brussels City är 284. Detta hotell renoverades 2020. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla rum på Hotel Indigo Brussels City är rullstolsanpassade. Dessutom kan resenärerna bo på Hotel Indigo Brussels City med sina husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Vid behov kan alla gäster som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. På Hotel Indigo Brussels City kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  76  Hotell - Rue Neuve
Sida  1  av  8
 

Hotell i närheten av  Rue Neuve

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här