Hotell i närheten av Kungliga slottet

Se på kartan
Hotell - Kungliga slottet

Kungliga slottetFrån  330kr

Rekommenderade hotell nära Kungliga slottet

 • Hotel Chambord Brussels
  Från1.092krPer natt

  Hotel Chambord Brusselsstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de namur 82 82 - Karta
  0.28 km från Kungliga slottet
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 635 recensioner från resenärerBaserat på 635 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Brussels. 64 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell grundades år 1984. Hotel Chambord Brussels har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran.

  Se mer
 • NH Collection Brussels Grand Sablon
  Från1.034krPer natt
  0.44 km från Kungliga slottet
  3,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 913 recensioner från resenärerBaserat på 913 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra besökare har 42. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 193 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2008. NH Collection Brussels Grand Sablon är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Dessutom kan resenärerna bo på NH Collection Brussels Grand Sablon med sina husdjur. Det finns parkeringsplatser på NH Collection Brussels Grand Sablon. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Aparthotel Adagio access Brussels Europe
  Från1.002krPer natt

  Aparthotel Adagio access Brussels EuropestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , 12 rue de l'industrie 12 - Karta
  0.53 km från Kungliga slottet
   

  Adagio Access Brussels Europe ligger bara ett stenkast från EU:s institutioner och Bryssels kungliga park och har 110 fullt utrustade studiolägenheter för två till fyra personer. Sex minuter från lägenhetshotellet finns en liten butik där du kan handla matvaror för att värma upp eller laga rätter i lägenheten. Frukostbuffé serveras 7 dagar i veckan. En perfekt plats från vilken du kan få ut så mycket som möjligt av staden under en affärsresa eller en kulturresa.

  Se mer
 • 9hotel Central
  Från1.388krPer natt

  9hotel Centralstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des colonies 10 - Karta
  0.57 km från Kungliga slottet
  3,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1632 recensioner från resenärerBaserat på 1632 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Brussels. Från denna egendom som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta hotell har totalt 47 ombonade rum. Denna anläggning snyggades upp 2013. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har 9hotel Central några rullstolsanpassade rum. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning.

  Se mer
 • Aqua Hotel Brussels
  Från836krPer natt

  Aqua Hotel Brusselsstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de stassart 43 - Karta
  0.58 km från Kungliga slottet
  4,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 621 recensioner från resenärerBaserat på 621 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Från det här hotellet som ligger 1. 6 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra kunder hittar närmaste golfbana 16. 6 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 14. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 97 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Aqua Hotel Brussels. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Aqua Hotel Brussels. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Aqua Hotel Brussels kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Brussels Grand Place
  Från1.464krPer natt

  Hilton Brussels Grand PlacestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Carrefour de l europe 3 3 - Karta
  0.63 km från Kungliga slottet
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 12. 3 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 224 rum på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2012. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på denna rullstolsanpassade anläggning som har några handikappanpassade rum. Detta husdjursvänliga hotell tillåter bara stora husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. På Hilton Brussels Grand Place kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Brussels Carrefour De l'Europe
  Från847krPer natt

  NH Brussels Carrefour De l'Europestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du marché aux herbes 110 - Karta
  0.7 km från Kungliga slottet
  4,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta bekväma hotell återfinns i Brussels. Detta boende har totalt 65 ombonade rum. Detta boendes byggår är 1991. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på NH Brussels Carrefour De l'Europe håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på NH Brussels Carrefour De l'Europe. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Både stora och små husdjur är tillåtna på NH Brussels Carrefour De l'Europe. Det finns parkeringsplatser på NH Brussels Carrefour De l'Europe.

  Se mer
 • Sofitel Brussels Le Louise
  Från1.604krPer natt

  Sofitel Brussels Le LouisestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , 40 avenue de la toison d or 40 - Karta
  0.71 km från Kungliga slottet
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2407 recensioner från resenärerBaserat på 2407 recensioner från resenärer

  Sofitel Le Louise i Bryssel är ett 5-stjärnigt hotell av den berömda arkitekten Antoine Pinto. Med ljus har han skapat en teatralisk, exklusiv och stilfull atmosfär. Hotellet ligger i Avenue Louise-området, nära de bästa lyxbutikerna, Grand Sablon och Gra nd Place. Våra rum och sviter med My Bed-sängar och Crystal Lounge med dess vackra terrass ger en oförglömlig vistelse. Mötesrum med surrealistisk inspiration finns. Eurostar-station 5 minuter bort. Parkering

  Se mer
 • Novotel Brussels off Grand Place
  Från1.012krPer natt

  Novotel Brussels off Grand PlacestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , 120, rue du marché aux herbes 120 - Karta
  0.71 km från Kungliga slottet
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3072 recensioner från resenärerBaserat på 3072 recensioner från resenärer

  Novotel Brussels Off Grand Place är ett av hotellen i Bryssel som ligger inom gångavstånd från det historiska marknadstorget. Vårt hotell ligger nära den berömda Menneken Pis, den historiska stadskärnan och shoppinggallerian Royal St. Hubert. Njut av en a v de många restaurangerna i Beenhouwersstraat eller upptäck smaken hos de berömda belgiska ölerna, allt ligger nära Novotel Brussels Off Grand Place.

  Se mer
 • Alma Grand Place Hotel
  Från771krPer natt

  Alma Grand Place Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des eperionniers 42-44 - Karta
  0.72 km från Kungliga slottet
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 625 recensioner från resenärerBaserat på 625 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Alma Grand Place Hotel har totalt 37 rum. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Alma Grand Place Hotel. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  82  Hotell - Kungliga slottet
Sida  1  av  9
 

Hotell i närheten av  Kungliga slottet

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här