Hotell i närheten av Område Louise

Se på kartan
Hotell - Område Louise

Område LouiseFrån  330kr

Rekommenderade hotell nära Område Louise

 • Steigenberger Wiltcher's
  Från2.004krPer natt

  Steigenberger Wiltcher'sstarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Avenue louise 71 - Karta
  0.18 km från Område Louise
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2233 recensioner från resenärerBaserat på 2233 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Brussels. Det finns totalt 267 rum på anläggningen. Detta boende totalrenoverades 2015. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter endast små husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende är miljövänligt. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Brussels Louise
  Från881krPer natt

  NH Brussels Louisestars

  Bryssel stad, Bryssel , Chaussee de charleroi 17 - Karta
  0.22 km från Område Louise
  4,3/5
  Kundomdömenav 48 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1630 recensioner från resenärerBaserat på 1630 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Från denna anläggning som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. NH Brussels Louise har totalt 246 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2005. NH Brussels Louise har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Detta hotell är miljövänligt. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Manos Stephanie Hotel
  Från1.313krPer natt

  Manos Stephanie Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , 28 chaussee de charleroi 28 - Karta
  0.25 km från Område Louise
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 330 recensioner från resenärerBaserat på 330 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Brussels. Från denna egendom som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Boendet har totalt 55 rum. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Manos Stephanie Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Manos Stephanie Hotel tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis.

  Se mer
 • Hygge
  Från907krPer natt

  Hyggestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des drapiers, 31 - Karta
  0.29 km från Område Louise
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 227 recensioner från resenärerBaserat på 227 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 59 trivsamma rum. Detta boende byggdes 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. De som som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Harmon House
  Från1.023krPer natt

  Harmon Housestars

  Bryssel stad, Bryssel , Chaussee de charleroi 50 - Karta
  0.3 km från Område Louise
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell återfinns i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 1. 7 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 11. 6 kilometer till flygplatsen. 24 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende grundades år 2018. Wifi finns på boendet i sin helhet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang

  Se mer
 • Vintage Hotel
  Från741krPer natt

  Vintage Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Dejoncker 45 - Karta
  0.33 km från Område Louise
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 888 recensioner från resenärerBaserat på 888 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Brussels. Från det här boendet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Vintage Hotel har totalt 37 rum. Vintage Hotel genomgick en renovering 2017. Wifi finns på boendet i sin helhet. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt.

  Se mer
 • ibis Styles Brussels Centre Stephanie
  Från890krPer natt

  ibis Styles Brussels Centre StephaniestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Chaussee de charleroi 66 66 - Karta
  0.38 km från Område Louise
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 702 recensioner från resenärerBaserat på 702 recensioner från resenärer

  Du kommer att trivas hos ibis. Bryssel erbjuder en harmonisk blandning av historia, kultur och modernitet. Ibis Styles Brussels Centre Stéphanie är ett modernt hotell i centrala Bryssel - perfekt för både weekendsemestrar och längre affärsresor. Place Stéphanie, shoppingområdet Avenue Louise, det kungliga palatset och flera EU-institutioner ligger på gångavstånd från hotellet.

  Se mer
 • NH Brussels Stephanie
  Från891krPer natt

  NH Brussels StephaniestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Rue jean stas 32 - Karta
  0.39 km från Område Louise
  4,3/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1232 recensioner från resenärerBaserat på 1232 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Brussels. Från detta hotell som ligger 190 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Denna anläggning har 68 rum. Denna anläggning byggdes 1975. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på NH Brussels Stephanie håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De som bor på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Kunderna kan vilja använda anläggningens garage. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sofitel Brussels Le Louise
  Från1.604krPer natt

  Sofitel Brussels Le LouisestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , 40 avenue de la toison d or 40 - Karta
  0.46 km från Område Louise
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2407 recensioner från resenärerBaserat på 2407 recensioner från resenärer

  Sofitel Le Louise i Bryssel är ett 5-stjärnigt hotell av den berömda arkitekten Antoine Pinto. Med ljus har han skapat en teatralisk, exklusiv och stilfull atmosfär. Hotellet ligger i Avenue Louise-området, nära de bästa lyxbutikerna, Grand Sablon och Gra nd Place. Våra rum och sviter med My Bed-sängar och Crystal Lounge med dess vackra terrass ger en oförglömlig vistelse. Mötesrum med surrealistisk inspiration finns. Eurostar-station 5 minuter bort. Parkering

  Se mer
 • Aqua Hotel Brussels
  Från836krPer natt

  Aqua Hotel Brusselsstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de stassart 43 - Karta
  0.46 km från Område Louise
  4,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 621 recensioner från resenärerBaserat på 621 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Från det här hotellet som ligger 1. 6 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra kunder hittar närmaste golfbana 16. 6 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 14. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 97 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Aqua Hotel Brussels. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Aqua Hotel Brussels. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Aqua Hotel Brussels kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  80  Hotell - Område Louise
Sida  1  av  8
 

Hotell i närheten av  Område Louise

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här