Hotell i närheten av Jubelpark

Se på kartan
Hotell - Jubelpark

JubelparkFrån  330kr

Rekommenderade hotell nära Jubelpark

 • Best Western Plus Park Hotel Brussels
  Från831krPer natt

  Best Western Plus Park Hotel Brusselsstars

  Bryssel stad, Bryssel , 21 avenue de i'yser - Karta
  0.26 km från Jubelpark
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 198 recensioner från resenärerBaserat på 198 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Brussels. Denna anläggning har totalt 52 rum. Kunderna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Best Western Plus Park Hotel Brussels tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Dessutom har Best Western Plus Park Hotel Brussels gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. På Best Western Plus Park Hotel Brussels kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Derby Hotel
  Från497krPer natt

  Derby Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Avenue de tervuren 24, etterbeek, 1040 brussels 24 - Karta
  0.51 km från Jubelpark
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 8. 5 kilometer till flygplatsen. Derby Hotel har totalt 27 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Derby Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Derby Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Holiday Inn Brussels Schuman
  Från769krPer natt

  Holiday Inn Brussels SchumanstarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Rue breydel 20-24 - Karta
  0.64 km från Jubelpark
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 617 recensioner från resenärerBaserat på 617 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Brussels. Från det här hotellet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De 59 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2008. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Detta hotell har ett garage till glädje för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Brussels EU Berlaymont
  Från928krPer natt

  NH Brussels EU BerlaymontstarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard charlemagne - karel de grotelaan 11-19 - Karta
  0.86 km från Jubelpark
  4,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 9. 1 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på NH Brussels EU Berlaymont är 214. Denna anläggning renoverades 2017. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sofitel Brussels Europe
  Från1.267krPer natt

  Sofitel Brussels EuropestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Place jourdan 1 1 - Karta
  0.88 km från Jubelpark
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2059 recensioner från resenärerBaserat på 2059 recensioner från resenärer

  Hotell Sofitel Brussels Europe ligger i hjärtat av Bryssel i direkt anslutning till Grand Place, intill EU-distriktet. Det är ett elegant hotell, idealiskt beläget på det livliga Place Jourdan, ett av de sista torgen med typisk Bryssel-atmosfär. Hotellet ligger nära den berömda Cinquantenaire-parken och museer och har ett utmärkt läge för alla resor. Njut av den traditionella matmarknaden på söndagar och den typiska "Ambiance Bruxelloise". Skräddarsydda evenemang i elva mötesrum. Privat parkering.

  Se mer
 • First Euroflat Hotel
  Från765krPer natt

  First Euroflat Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard charlemagne 50 - Karta
  0.9 km från Jubelpark
  3,8/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 446 recensioner från resenärerBaserat på 446 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Brussels. Från detta hotell som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 133 rum. Anläggningen totalrenoverades 2002. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan använda sig av garaget. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla gäster som bor på denna anläggning. Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Martin's Brussels EU
  Från847krPer natt

  Martin's Brussels EUstarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard charlemagne 80 - Karta
  0.92 km från Jubelpark
  1,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 860 recensioner från resenärerBaserat på 860 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 30 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har totalt 100 ombonade rum. Denna anläggning totalrenoverades 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Martin's Brussels EU har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Eurostars Montgomery
  Från1.010krPer natt

  Eurostars Montgomerystars

  Bryssel stad, Bryssel , Avenue de tervueren 134 - Karta
  1.03 km från Jubelpark
  4,0/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 386 recensioner från resenärerBaserat på 386 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Brussels. Detta hotell kan erbjuda totalt 63 rum. Detta boende grundades år 1993. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Dessutom har Eurostars Montgomery gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Diamant Suites Brussels EU
  Från616krPer natt

  Diamant Suites Brussels EUstars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard auguste reyers 136 136 - Karta
  1.11 km från Jubelpark
  1,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 19 recensioner från resenärerBaserat på 19 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell beläget i Brussels. Detta boende kan erbjuda totalt 20 rum. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Diamant Suites Brussels EU erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Radisson RED Brussels
  Från1.165krPer natt

  Radisson RED BrusselsstarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Rue d'idalie 35 - Karta
  1.49 km från Jubelpark
  4,5/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 860 recensioner från resenärerBaserat på 860 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Brussels. Från det här boendet som ligger 1. 8 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Våra besökare har 10. 1 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 149 trivsamma rum. Radisson RED Brussels är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Radisson RED Brussels håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna på Radisson RED Brussels. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Radisson RED Brussels. På Radisson RED Brussels kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  61  Hotell - Jubelpark
Sida  1  av  7
 

Hotell i närheten av  Jubelpark

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här