Hotell i närheten av Grand Sablon

Se på kartan
Hotell - Grand Sablon

Grand SablonFrån  330kr

Rekommenderade hotell nära Grand Sablon

 • NH Collection Brussels Grand Sablon
  Från1.034krPer natt
  0.14 km från Grand Sablon
  3,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 913 recensioner från resenärerBaserat på 913 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra besökare har 42. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 193 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2008. NH Collection Brussels Grand Sablon är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Dessutom kan resenärerna bo på NH Collection Brussels Grand Sablon med sina husdjur. Det finns parkeringsplatser på NH Collection Brussels Grand Sablon. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Alma Grand Place Hotel
  Från771krPer natt

  Alma Grand Place Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des eperionniers 42-44 - Karta
  0.41 km från Grand Sablon
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 625 recensioner från resenärerBaserat på 625 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Alma Grand Place Hotel har totalt 37 rum. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Alma Grand Place Hotel. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag.

  Se mer
 • Hilton Brussels Grand Place
  Från1.464krPer natt

  Hilton Brussels Grand PlacestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Carrefour de l europe 3 3 - Karta
  0.49 km från Grand Sablon
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 12. 3 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 224 rum på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2012. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på denna rullstolsanpassade anläggning som har några handikappanpassade rum. Detta husdjursvänliga hotell tillåter bara stora husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. På Hilton Brussels Grand Place kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel Brussels off Grand Place
  Från1.012krPer natt

  Novotel Brussels off Grand PlacestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , 120, rue du marché aux herbes 120 - Karta
  0.51 km från Grand Sablon
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3072 recensioner från resenärerBaserat på 3072 recensioner från resenärer

  Novotel Brussels Off Grand Place är ett av hotellen i Bryssel som ligger inom gångavstånd från det historiska marknadstorget. Vårt hotell ligger nära den berömda Menneken Pis, den historiska stadskärnan och shoppinggallerian Royal St. Hubert. Njut av en a v de många restaurangerna i Beenhouwersstraat eller upptäck smaken hos de berömda belgiska ölerna, allt ligger nära Novotel Brussels Off Grand Place.

  Se mer
 • NH Brussels Carrefour De l'Europe
  Från847krPer natt

  NH Brussels Carrefour De l'Europestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du marché aux herbes 110 - Karta
  0.53 km från Grand Sablon
  4,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta bekväma hotell återfinns i Brussels. Detta boende har totalt 65 ombonade rum. Detta boendes byggår är 1991. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på NH Brussels Carrefour De l'Europe håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på NH Brussels Carrefour De l'Europe. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Både stora och små husdjur är tillåtna på NH Brussels Carrefour De l'Europe. Det finns parkeringsplatser på NH Brussels Carrefour De l'Europe.

  Se mer
 • Amigo
  Från2.958krPer natt

  Amigostars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de l'amigo 1 - Karta
  0.55 km från Grand Sablon
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2770 recensioner från resenärerBaserat på 2770 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Brussels. Det totala antalet rum är 173. Detta boende snyggades upp 2017. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Alla som valt detta boende kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Bedford Hotel & Congress Centre
  Från705krPer natt

  Bedford Hotel & Congress Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du midi 135 - Karta
  0.55 km från Grand Sablon
  3,9/5
  Kundomdömenav 109 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3349 recensioner från resenärerBaserat på 3349 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Från denna anläggning som ligger inbäddad 450 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 130 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum är 309. Bedford Hotel & Congress Centre är från år 1950. Bedford Hotel & Congress Centre är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Bedford Hotel & Congress Centre babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Bedford Hotel & Congress Centre tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Bedford Hotel & Congress Centre. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Chambord Brussels
  Från1.092krPer natt

  Hotel Chambord Brusselsstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de namur 82 82 - Karta
  0.59 km från Grand Sablon
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 635 recensioner från resenärerBaserat på 635 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Brussels. 64 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell grundades år 1984. Hotel Chambord Brussels har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran.

  Se mer
 • ibis Brussels off Grand Place
  Från849krPer natt

  ibis Brussels off Grand PlacestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Grasmarkt 100 rue du marché aux herbes 100 100 - Karta
  0.59 km från Grand Sablon
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3468 recensioner från resenärerBaserat på 3468 recensioner från resenärer

  Med ett fantastiskt läge vid Grand Place och det historiska centret i Bryssel erbjuder ibis Brussels Off Grand'Place direkt anslutning till den internationella flygplatsen via tågstationen. Tunnelbana, Kongresspalatset, de större shoppingområdena och det kulturella distriktet ligger bara några meter bort. Det här helt rökfria hotellet har 184 luftkonditionerade, moderna rum, en trevlig bar, kostnadsfritt wifi och en allmän parkering. Det är en idealisk plats för både affärsresor och semester

  Se mer
 • Aris Grand Place
  Från924krPer natt

  Aris Grand Placestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue marche aux herbes - grasmarkt 78-80 - Karta
  0.61 km från Grand Sablon
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 868 recensioner från resenärerBaserat på 868 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Brussels. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Det totala antalet rum på Aris Grand Place är 55. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  80  Hotell - Grand Sablon
Sida  1  av  8
 

Hotell i närheten av  Grand Sablon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här