Hotell i närheten av Europeiska Parlamentet

Se på kartan
Hotell - Europeiska Parlamentet

Europeiska ParlamentetFrån  330kr

Rekommenderade hotell nära Europeiska Parlamentet

 • Radisson RED Brussels
  Från1.165krPer natt

  Radisson RED BrusselsstarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Rue d'idalie 35 - Karta
  0.2 km från Europeiska Parlamentet
  4,5/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 860 recensioner från resenärerBaserat på 860 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Brussels. Från det här boendet som ligger 1. 8 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Våra besökare har 10. 1 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 149 trivsamma rum. Radisson RED Brussels är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Radisson RED Brussels håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna på Radisson RED Brussels. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Radisson RED Brussels. På Radisson RED Brussels kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sofitel Brussels Europe
  Från1.267krPer natt

  Sofitel Brussels EuropestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Place jourdan 1 1 - Karta
  0.43 km från Europeiska Parlamentet
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2059 recensioner från resenärerBaserat på 2059 recensioner från resenärer

  Hotell Sofitel Brussels Europe ligger i hjärtat av Bryssel i direkt anslutning till Grand Place, intill EU-distriktet. Det är ett elegant hotell, idealiskt beläget på det livliga Place Jourdan, ett av de sista torgen med typisk Bryssel-atmosfär. Hotellet ligger nära den berömda Cinquantenaire-parken och museer och har ett utmärkt läge för alla resor. Njut av den traditionella matmarknaden på söndagar och den typiska "Ambiance Bruxelloise". Skräddarsydda evenemang i elva mötesrum. Privat parkering.

  Se mer
 • Aparthotel Adagio access Brussels Europe
  Från1.002krPer natt

  Aparthotel Adagio access Brussels EuropestarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , 12 rue de l'industrie 12 - Karta
  0.6 km från Europeiska Parlamentet
   

  Adagio Access Brussels Europe ligger bara ett stenkast från EU:s institutioner och Bryssels kungliga park och har 110 fullt utrustade studiolägenheter för två till fyra personer. Sex minuter från lägenhetshotellet finns en liten butik där du kan handla matvaror för att värma upp eller laga rätter i lägenheten. Frukostbuffé serveras 7 dagar i veckan. En perfekt plats från vilken du kan få ut så mycket som möjligt av staden under en affärsresa eller en kulturresa.

  Se mer
 • Holiday Inn Brussels Schuman
  Från769krPer natt

  Holiday Inn Brussels SchumanstarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Rue breydel 20-24 - Karta
  0.69 km från Europeiska Parlamentet
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 617 recensioner från resenärerBaserat på 617 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Brussels. Från det här hotellet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De 59 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2008. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Detta hotell har ett garage till glädje för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • First Euroflat Hotel
  Från765krPer natt

  First Euroflat Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard charlemagne 50 - Karta
  0.94 km från Europeiska Parlamentet
  3,8/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 446 recensioner från resenärerBaserat på 446 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Brussels. Från detta hotell som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 133 rum. Anläggningen totalrenoverades 2002. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan använda sig av garaget. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla gäster som bor på denna anläggning. Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Brussels EU Berlaymont
  Från928krPer natt

  NH Brussels EU BerlaymontstarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard charlemagne - karel de grotelaan 11-19 - Karta
  0.94 km från Europeiska Parlamentet
  4,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 9. 1 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på NH Brussels EU Berlaymont är 214. Denna anläggning renoverades 2017. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hotel Chambord Brussels
  Från1.092krPer natt

  Hotel Chambord Brusselsstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de namur 82 82 - Karta
  0.95 km från Europeiska Parlamentet
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 635 recensioner från resenärerBaserat på 635 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Brussels. 64 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell grundades år 1984. Hotel Chambord Brussels har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran.

  Se mer
 • Martin's Brussels EU
  Från847krPer natt

  Martin's Brussels EUstarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard charlemagne 80 - Karta
  1.01 km från Europeiska Parlamentet
  1,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 860 recensioner från resenärerBaserat på 860 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 30 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har totalt 100 ombonade rum. Denna anläggning totalrenoverades 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Martin's Brussels EU har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Aqua Hotel Brussels
  Från836krPer natt

  Aqua Hotel Brusselsstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue de stassart 43 - Karta
  1.02 km från Europeiska Parlamentet
  4,1/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 621 recensioner från resenärerBaserat på 621 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Från det här hotellet som ligger 1. 6 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra kunder hittar närmaste golfbana 16. 6 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 14. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 97 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Aqua Hotel Brussels. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Aqua Hotel Brussels. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Aqua Hotel Brussels kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hygge
  Från907krPer natt

  Hyggestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des drapiers, 31 - Karta
  1.14 km från Europeiska Parlamentet
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 227 recensioner från resenärerBaserat på 227 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 59 trivsamma rum. Detta boende byggdes 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. De som som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  82  Hotell - Europeiska Parlamentet
Sida  1  av  9
 

Hotell i närheten av  Europeiska Parlamentet

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här