Hotell i närheten av Convention Center

Se på kartan
Hotell - Convention Center

Convention CenterFrån  330kr

Rekommenderade hotell nära Convention Center

 • Best Western Hotel Royal Centre
  Från899krPer natt

  Best Western Hotel Royal Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , 160 rue royale 160 - Karta
  0.1 km från Convention Center
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 761 recensioner från resenärerBaserat på 761 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 72. Best Western Hotel Royal Centre är från år 1972. Denna anläggning har wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Best Western Hotel Royal Centre bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Best Western Hotel Royal Centre. Denna anläggnings påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Du Congres
  Från719krPer natt

  Hotel Du Congresstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du congres 42-44 - Karta
  0.24 km från Convention Center
  3,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 501 recensioner från resenärerBaserat på 501 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Brussels. 80 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran.

  Se mer
 • NH Brussels Grand Place Arenberg
  Från840krPer natt

  NH Brussels Grand Place Arenbergstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue d'assaut 15 - Karta
  0.48 km från Convention Center
  3,9/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2124 recensioner från resenärerBaserat på 2124 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger centralt i hjärtat av Bryssel nära affärscentrum och nära många av stadens historiska sevärdheter. Det berömda mässcentrum med sin antikmässa, världsberömda chokladproducenter och den berömda Mannequin Pis ligger på promenadavstånd, liksom katedralen i S:t Michel, shoppinggatorna Galeries Royales och Grand Place. Kollektivtrafikförbindelser finns 100 m från hotellet och Bryssels flygplats ligger 12 km bort. Detta bekväma 7-våningshotell har totalt 155 rum, varav 6 är sviter. Alla de ljusa, bekväma rummen har eget badrum och luftkonditionering.

  Se mer
 • 9hotel Central
  Från1.388krPer natt

  9hotel Centralstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des colonies 10 - Karta
  0.52 km från Convention Center
  3,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1632 recensioner från resenärerBaserat på 1632 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Brussels. Från denna egendom som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta hotell har totalt 47 ombonade rum. Denna anläggning snyggades upp 2013. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har 9hotel Central några rullstolsanpassade rum. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning.

  Se mer
 • Radisson Collection Grand Place Brussels
  Från1.672krPer natt

  Radisson Collection Grand Place BrusselsstarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du fosse-aux-loups 47 - Karta
  0.52 km från Convention Center
  4,2/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2663 recensioner från resenärerBaserat på 2663 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Brussels. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. För våra gäster är det bara 15 meter till flygplatsen. Totalt 281 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Radisson Blu Royal Hotel Brussels totalrenoverades 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade boende några rullstolsanpassade -1. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till denna anläggning, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Radisson Blu Royal Hotel Brussels. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Radisson Blu Royal Hotel Brussels. På Radisson Blu Royal Hotel Brussels kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nhow Brussels Bloom
  Från826krPer natt

  Nhow Brussels BloomstarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Rue royale - koningsstraat 250 - Karta
  0.59 km från Convention Center
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell återfinns i Brussels. Från det här boendet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Det finns totalt 305 rum på anläggningen. Denna anläggning har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Nhow Brussels Bloom tillhandahåller inga babysängar på begäran. Nhow Brussels Bloom förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Dessutom har detta hotell gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Gästerna kan utforska de olika matställena som Nhow Brussels Bloom erbjuder. På Nhow Brussels Bloom kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Villa Royale
  Från518krPer natt

  Villa Royalestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue royale, 195 - Karta
  0.63 km från Convention Center
  3,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 473 recensioner från resenärerBaserat på 473 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Brussels. De 72 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggnings byggår är 2002. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran.

  Se mer
 • The Dominican
  Från1.150krPer natt

  The Dominicanstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue leopold 9 9 - Karta
  0.64 km från Convention Center
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2515 recensioner från resenärerBaserat på 2515 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Det totala antalet rum på The Dominican är 150. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. The Dominican förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang

  Se mer
 • Hotel Indigo Brussels City
  Från973krPer natt

  Hotel Indigo Brussels CitystarsGreenProgram Icon

  Bryssel stad, Bryssel , Place charles rogier 20 karel rogierplein - Karta
  0.64 km från Convention Center
  4,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2995 recensioner från resenärerBaserat på 2995 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Brussels. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 16. 0 kilometer från hotellet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Hotel Indigo Brussels City är 284. Detta hotell renoverades 2020. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla rum på Hotel Indigo Brussels City är rullstolsanpassade. Dessutom kan resenärerna bo på Hotel Indigo Brussels City med sina husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Vid behov kan alla gäster som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. På Hotel Indigo Brussels City kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western City Centre
  Från455krPer natt

  Best Western City Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Square victoria regina 9 9 - Karta
  0.67 km från Convention Center
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 430 recensioner från resenärerBaserat på 430 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Från denna egendom som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. För våra kunder är det bara 100 meter till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 49 rum. Best Western City Centre genomgick en renovering 2002. Best Western City Centre har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Best Western City Centre. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom har Best Western City Centre gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  80  Hotell - Convention Center
Sida  1  av  8
 

Hotell i närheten av  Convention Center

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här