3-stjärniga hotell i Bryssel

Se på kartan
3-stjärniga hotell i Bryssel

3-stjärniga hotell i BrysselFrån  330kr

3-stjärniga hotell Recommenderade i Bryssel

 • Bedford Hotel & Congress Centre
  Från705krPer natt

  Bedford Hotel & Congress Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue du midi 135 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 109 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3349 recensioner från resenärerBaserat på 3349 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Från denna anläggning som ligger inbäddad 450 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 130 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum är 309. Bedford Hotel & Congress Centre är från år 1950. Bedford Hotel & Congress Centre är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Bedford Hotel & Congress Centre babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Bedford Hotel & Congress Centre tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Bedford Hotel & Congress Centre. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western City Centre
  Från455krPer natt

  Best Western City Centrestars

  Bryssel stad, Bryssel , Square victoria regina 9 9 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 430 recensioner från resenärerBaserat på 430 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Från denna egendom som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. För våra kunder är det bara 100 meter till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 49 rum. Best Western City Centre genomgick en renovering 2002. Best Western City Centre har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Best Western City Centre. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom har Best Western City Centre gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Euro Capital Brussels
  Från645krPer natt

  Euro Capital Brusselsstars

  Bryssel stad, Bryssel , Avenue fonsny 9 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 284 recensioner från resenärerBaserat på 284 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Totalt 41 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Euro Capital Brussels bidrar till gästernas trivsel. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Diamant Suites Brussels EU
  Från616krPer natt

  Diamant Suites Brussels EUstars

  Bryssel stad, Bryssel , Boulevard auguste reyers 136 136 - Karta
  1,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 19 recensioner från resenärerBaserat på 19 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell beläget i Brussels. Detta boende kan erbjuda totalt 20 rum. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Diamant Suites Brussels EU erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Hygge
  Från907krPer natt

  Hyggestars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des drapiers, 31 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 227 recensioner från resenärerBaserat på 227 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 59 trivsamma rum. Detta boende byggdes 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. De som som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Siru
  Från583krPer natt

  Hotel Sirustars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des croisades 2 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 518 recensioner från resenärerBaserat på 518 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har totalt 101 ombonade rum. Denna anläggning som byggdes 1800 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Hotel Siru är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Brussels
  Från663krPer natt

  Catalonia Brusselsstars

  Bryssel stad, Bryssel , Avenue du haut-pont 2 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 676 recensioner från resenärerBaserat på 676 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Brussels. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Catalonia Brussels har totalt 80 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2004. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Catalonia Brussels håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 5 rum är handikappsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Catalonia Brussels. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Des Colonies
  Från734krPer natt

  Des Coloniesstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des croisades 6-10 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 529 recensioner från resenärerBaserat på 529 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Brussels. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. 97 välkomnande rum finns på anläggningen. Des Colonies totalrenoverades 2009. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Des Colonies tillhandahåller inga babysängar på begäran. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Alma Grand Place Hotel
  Från771krPer natt

  Alma Grand Place Hotelstars

  Bryssel stad, Bryssel , Rue des eperionniers 42-44 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 625 recensioner från resenärerBaserat på 625 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Brussels. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Alma Grand Place Hotel har totalt 37 rum. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Alma Grand Place Hotel. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag.

  Se mer
 • Citadines Toison d'Or Brussels
  Från898krPer natt

  Citadines Toison d'Or Brusselsstars

  Bryssel stad, Bryssel , Gulden vlieslaan 61 63 avenue de la toison d'or 61-63 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 483 recensioner från resenärerBaserat på 483 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Brussels. Detta hotell innefattar 154 trivsamma rum. Detta hotell totalrenoverades 2013. Alla gästerna på Citadines Toison d Or kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Parkering och garage finns att tillgå. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  51  Hotell - Bryssel
Sida  1  av  6
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här