Hotell i Diegem

Se på kartan
 • NH Brussels Airport
  Från745krPer natt

  NH Brussels AirportstarsGreenProgram Icon

  Diegem, Bryssel , De kleetlaan 14 b - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1098 recensioner från resenärerBaserat på 1098 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Diegem. Från den här egendomen som ligger 8. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på NH Brussels Airport är 234. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen dygnet runt. NH Brussels Airport tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till denna anläggning, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Kunderna välkomnas till detta miljövänliga boende. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Van Der Valk Hotel Brussels Airport
  Från884krPer natt

  Van Der Valk Hotel Brussels Airportstars

  Diegem, Bryssel , Culliganlaan 4b - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2120 recensioner från resenärerBaserat på 2120 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Diegem. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Det totala antalet rum är 224. Detta hotell byggdes 2009. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Van Der Valk Hotel Brussels Airport tillhandahåller inga babysängar på begäran. Van Der Valk Hotel Brussels Airport tillhandahåller parkering och garage. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel Brussels Airport
  Från760krPer natt

  Novotel Brussels AirportstarsGreenProgram Icon

  Diegem, Bryssel , Leonardo da vincilaan 25 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1649 recensioner från resenärerBaserat på 1649 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Diegem, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. 209 välkomnande rum finns på anläggningen. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på Novotel Brussels Airport håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Novotel Brussels Airport. Alla badrum på Novotel Brussels Airport är handikappanpassadeDetta husdjursvänliga hotell tillåter husdjur i alla storlekar. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta är ett miljövänligt hotell. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemangDetta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • ibis Brussels Airport
  Från587krPer natt

  ibis Brussels AirportstarsGreenProgram Icon

  Diegem, Bryssel , Bessenveldstraat 17b 17b - Karta
  2,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 769 recensioner från resenärerBaserat på 769 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Diegem. Det totala antalet rum på Ibis Brussels Airport är 98. Anläggningen byggdes 1990. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Ibis Brussels Airport tillhandahåller inga babysängar på begäran. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Ibis Brussels Airport tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Diegem

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här